kwaliteitswijnen aan huis geleverd

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Koop de lekkerste wijnen bij Uw online wijnwinkel - The Little Baron. Bestel je wijnen vanuit je luie zetel! Online je wijn kopen = meer tijd, meer drinks, meer fun!

Your shopping cart is empty

Over ons

“Wine is the music that fills the cup of silence"

Een uitspraak die wij met The Little Baron volledig onderschrijven.  Vroeger werd wijn enkel geschonken als er iets gevierd moest worden.   Als de stofferige contouren van een fles in je gezichtsveld kwamen, werden straffe verhalen bovengehaald en werd er hartelijk omarmd.  Speciale gelegenheden tout court.

Nu is dat nog zo, maar slechts voor een klein gedeelte.  Wijn is “het speciale van elke dag” geworden: het genieten van een glas wijn na een lange werkdag, bij een lekkere maaltijd of gewoon bij het lezen van een boek.  Voor elke gelegenheid is er een aangepast wijntje. Dit is wat wij jullie willen aanbieden: genot in een glas wijn!

 

Ons Bedrijf

The Little Baron is een logisch vervolg waarmee wij al veel langer bezig zijn.  Het culinaire aspect is prominent aanwezig in ons leven.  Het is iets wat we willen delen en waarover we willen oreren.  Brood en Spelen!  Door zeer regelmatig in contact te komen met de kennis en de tips van Jan Beernaert, partner van TLB en authoriteit op vlak van wijn, rees meer en meer het plan om zelf wijn ter beschikking te stellen van iedereen die er wil van genieten.  Eén voorwaarde stelden we voorop: elke wijn moest door onszelf geselecteerd worden en de prijs/kwaliteitsverhouding moest excellent zijn.  Elke fles die we verkopen moet ook in onze eigen kelder een plaats krijgen.

 

Verwacht meer dan enkel wijn

Ons uitgangspunt was dat 92,4% van de mensen die in de supermarkt wijn kopen, niet weten wat ze (moeten) kopen en dan maar enkel op het etiket afgaan.   Bij ons rees dus de nobele gedachte om een adviserende rol te spelen, een meerwaarde te creëeren in de belevingswereld van wijnliefhebbers.  Met die gedachte in het achterhoofd hebben we ook beslist om degustaties en workshops op locatie te organiseren.  Wil je een initiatieles degusteren, een degustatie met enkel Zuid-Afrikaanse wijnen of een workshop uitsluitend over porto’s?  Alles is mogelijk.  De degustaties en workshops staan telkens onder leiding van Jan Beernaert.  Jan onderwijst wijnkunde aan Syntra West, is houder van het Advanced Certificate aan de Wine & Spirit Education Trust in Londen en schrijft wijngerelateerde columns en artikels in vaktijdschriften.  Stuur gerust een mailtje naar info@thelittlebaron.com voor meer info.