kwaliteitswijnen aan huis geleverd

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Koop de lekkerste wijnen bij Uw online wijnwinkel - The Little Baron. Bestel je wijnen vanuit je luie zetel! Online je wijn kopen = meer tijd, meer drinks, meer fun!

Your shopping cart is empty

Leveringsvoorwaarden

Levertijden

Alle bestellingen worden verstuurd vanuit België. Voor de levering van uw order doen wij een beroep op het koerierbedrijf DPD, één van Europa's toonaangevende dienstverleners op de express- en pakketmarkt.

 Producten die op de website zijn aangeduid met de tekst “in stock” zijn meteen uit voorraad leverbaar. Na ontvangst van uw bestelling en betaling worden uw producten binnen een termijn van 24 uur (op werkdagen) klaargemaakt voor verzending. Van zodra uw bestelling onderweg is, wordt u hiervan per e-mail verwittigd. Indien u afwezig bent op het tijdstip van levering is het mogelijk dat de koerier uw bestelling bij uw buren zal afleveren. De koerier zal in dat geval een bericht in uw brievenbus achterlaten.

 

 Verzendkosten

De kosten voor de levering van uw bestelling zijn afhankelijk van het land waar wij uw pakket naartoe moeten sturen. U vindt hieronder de lijst van de landen waar wij leveren en de respectievelijke tarieven.

België : € 9,5
Nederland : € 10,5

Voor bestellingen vanaf € 200 (inclusief BTW) wordt de levering gratis thuisbezorgd.  Alle bestellingen die geleverd worden in de gemeenten met postcodes 8000-8490, worden eveneens gratis geleverd.


Landen die niet in de bovenstaande lijst zijn vermeld, behoren niet tot ons standaard afzetgebied. Contacteer onze klantendienst als u een levering wenst buiten het afzetgebied zodat we u een gepersonaliseerd voorstel kunnen doen.

 

Douane en export

Voor de levering van uw bestelling buiten de Europese Unie is het mogelijk dat u douanerechten en/of accijnzen dient te betalen. Dit is afhankelijk van het land van bestemming. De kosten kunnen tevens variëren van land tot land. Wij hebben geen controle over de mogelijke kosten die in rekening worden gebracht door de respectievelijke douanediensten. Deze kosten zijn ten uwen laste. Tevens is het mogelijk dat de douanediensten uw pakje openen voor controle. Hoewel wij uw privacy zo goed mogelijk willen beschermen, valt een inspectie door de douanediensten buiten onze verantwoordelijkheid. Uitzonderlijk kan de levering van een pakje vertraagd worden door een controle van de douanediensten. Voor meer informatie neemt u best contact op met het douanekantoor van het land van bestemming.