kwaliteitswijnen aan huis geleverd

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Koop de lekkerste wijnen bij Uw online wijnwinkel - The Little Baron. Bestel je wijnen vanuit je luie zetel! Online je wijn kopen = meer tijd, meer drinks, meer fun!

Your shopping cart is empty

Vrienden van de Baron

Vrienden van de Baron die je zeker eens moet checken:

www.hotelbonneauberge.be
Een parel van een B&B in De Haan. Elke kamer heeft z'n eigen muziekstijl en het interieur werd al veelvuldig belicht in het VT4-programma "Huizenjacht" en in het boek "Exclusieve Gastvrijheid" van de Standaard Uitgeverij. Is ook de uitvalsbasis van onze culinaire "Orde Der Boeftoes".

www.feellovetouchprivate.com
De kledinglijn die onze vrienden van Private maken, kent ondertussen een zeer wijdverspreide schare fans. Dit ligt voor een groot deel ook aan de humoristische ontwerpen die Michel Arteel maakt. Otto-Jan Ham, Milow, Jonas Geirnaert, The Little Baron en nog vele andere zijn al fan. Nu jij nog!

www.gauthierz.be
In de schaduw van de Sint-Salvathorskathedraal vind je restaurant Gauthierz. De gastheer, Gauhtier, baat hier in z'n ouderlijk huis (die later het kapsalon van z'n vader was) dit gezellig eethuis met een zonnig terras uit, waar je heerlijke côte à l'os , super visgerechten en veel andere zaken kan eten. Tip: proef er de frisse Grenandise!

www.chiquelet.be
Michel Arteel is een grafisch wonder. Als grafisch ontwerper werkt hij voor Nike, Sony, UBExtreme, Pukkelpop, Rock Werchter... Hij ontwierp voor The Little Baron het logo en zorgde er zo voor dat we al een massa goeie reacties kregen.

www.thevintage.be
In dit Brugs café kom je voor goeie muziek, lekkere drank en een tof publiek. Het heeft alles: sanseveria's voor het raam, 70's behang, een vespa aan de muur en een massa platenhoezen aan de muur.

www.pietervercayie.be
De huisfotograaf van The Little Baron. Er wordt gezegd dat z'n schietoog zo scherp is dat hij sashimi-messen kan slijpen door ernaar te staren.